Pasta met wortelcurry en kaasburger

Pasta met wortelcurry en kaasburger

Smulweb imageSmulweb

Een verrassende veggie combinatie: pasta met wortelcurry en kaasburger. Snijd de wortelen in blokjes en voeg groentebouillon, sjalotjes, kokosmelk en currypasta toe. Bak de kaasburgers mooi goudbruin, werk af met fijngesnipperde koriander en je hebt een heerlijk bordje troosteten klaar in geen tijd!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 cheese burger
  • 1 takjes takje Koriander
  • 500 g Fettucine

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met wortelcurry en kaasburger op tafel.

  1. Snijd de wortelen in blokjes van 1 cm. Snipper de sjalotten en de koriander fijn.
  2. Breng de groentebouillon aan de kook, voeg de blokjes wortel en de fijngesnipperde sjalot toe en laat 10 min. garen.
  3. Kook ondertussen de fettucine gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking).
  4. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers 5 à 7 minuten aan elke kant.
  5. Voeg de kokosmelk en de currypasta toe aan de wortelen en laat nog even koken. Bind lichtjes met instant sausbinder en kruid naar smaak bij met peper en zout.
  6. Giet de pasta af en meng onder de wortelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta