Tagliatelle met gehakt gedroogde tomaten en courgette

Tagliatelle met gehakt gedroogde tomaten en courgette

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met gehakt, gedroogde tomaten en courgette. Een heerlijk pastagerecht met een romige twist. Gehakt, tomaten, courgette en room zorgen voor een smakelijke basis. De tagliatelle wordt bij de saus gemengd voor een perfecte smaakcombinatie.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Tagliatelle met gehakt gedroogde tomaten en courgette op tafel.

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook.
  2. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
  3. Was en snijd de courgettes in plakjes.
  4. Verhit de olie of boter in een ruime braadpan en doe de ui, knoflook, courgettes, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel peper en 1 theelepel paprikapoeder in de pan. Bak dit al omscheppend 3 minuten.
  5. Voeg het gehakt toe en bak het al roerend in 5 minuten bruin en rul.
  6. Voeg de reepjes gedroogde tomaat en de room toe en breng het geheel aan de kook.
  7. Draai het vuur laag en laat de gehakt-courgettesaus met een deksel op de pan 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
  8. Kook intussen de tagliatelle in ruim kokend water met wat zout beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  9. Meng de tagliatelle met de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Groente Courgette