Ballen van radja

Ballen van radja

Smulweb imageSmulweb

Zachte ballen van radja. Gehakt, soep, ei en paneermeel door elkaar mengen en ballen draaien. Gebakken in boter en vervolgens aangemaakt met ui, azijn, tomatenketchup, bruine suiker en chilipoeder. Een heerlijke en makkelijk te bereiden maaltijd.

25 min bereiden

borrel

5 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Ballen van radja op tafel.

  1. Meng gehakt, soep, ei en paneermeel goed door elkaar.
  2. Draai van het mengsel balletjes ter grootte van borrelballetjes.
  3. Bak de balletjes in 50 gram boter.
  4. Haal de balletjes uit het vet.
  5. Bak in het vet de gesneden ui.
  6. Voeg azijn, tomatenketchup, bruine suiker en chilipoeder toe aan de ui.
  7. Voeg de balletjes toe en verwarm het geheel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen