Rosti - ovenschotel

Rosti - ovenschotel

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke ovenschotel met rösti rondjes, gehakt en Chinese kool. Met een laag gesmolten kaas en een romige eieren en bieslook mengsel.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Rosti - ovenschotel op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Was de in grove stukken gesneden kool en kook deze in ongeveer 8 minuten gaar.
  3. Bak het gehakt met zout/peper en een eetlepel cajun kruiden rul.
  4. Bedek de bodem van een ovenschaal met een laag rösti rondjes, hierop een laag gehakt met de Chinese kool. Strooi hier de gemalen kaas over. Herhaal deze handeling en eindig met een laag rösti rondjes.
  5. Klop de eieren samen met de slagroom en de bieslook los en giet dit mengsel over de rösti-ovenschotel.
  6. Zet de schotel in het midden van de oven en laat het 30 minuten garen.
  7. Smakelijk.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rosti