Gambas in knoflook met zoete chilisaus en witte wijn

Gambas in knoflook met zoete chilisaus en witte wijn

Smulweb imageSmulweb

Gambas in knoflook met zoete chilisaus en witte wijn. Verwijder, indien nodig, het darmkanaal van de gamba's. Schenk de chili saus erbij en blus het af met de witte wijn. De koude boterblokjes zorgen voor de finishing touch en geven de saus de perfecte dikte. Buen provecho!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gambas in knoflook met zoete chilisaus en witte wijn op tafel.

  1. Verwijder, indien nodig, het darmkanaal van de gamba's. Verhit de olie in de wok en bak de gamba's aan elke kant 2 minuten.
  2. Voeg de knoflook toe en bak het even mee.
  3. Schenk de chili saus erbij en blus het af met de witte wijn.
  4. Verdeel de koude boterblokjes over de gamba's en laat de saus inkoken tot een mooie dikte. Draai de gamba's ondertussen een paar keer om.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen