- 7.5 g Jumbo Dille Vers 15g
- 20 g Jumbo Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Garnalensalade met citroenmayonaise op tafel.
- Boen de citroen schoon, rasp de schil eraf en pers het sap eruit.
- Meng in een kommetje de garnalen met dille en bieslook. Breng het mengsel op smaak met citroensap en peper.
- Halveer de komkommer in de lengte en schep met een lepel de zaadlijsten eruit. Snijd de komkommer in kleine blokjes.
- Meng in een ander kommetje de mayonaise met de yoghurt en de helft van de citroenrasp. Bewaar het garnalenmengsel, de komkommer en de citroenmayonaise tot gebruik afgedekt in de koelkast.
- Rooster de sneetjes brood goudbruin in een broodrooster en snijd ze schuin doormidden.
- Verdeel de slabladeren over vier borden. Meng de komkommer door de garnalen en schep het mengsel in de slabladeren.
- Schep de citroenmayonaise naast de garnalen in het slablad en strooi de overgebleven citroenrasp over de mayonaise.
- Serveer de salade met de toast.