Duvelkesvlees

Duvelkesvlees

Smulweb imageSmulweb

Marineer het vlees 12 uur in een mix van azijn, ketjap en chilisaus. Bak de ui en het vlees in boter en sudder het ongeveer een uur. Voeg de marinadesaus, champignons, sambal en nassigroenten toe en laat het geheel sudderen. Bind daarna het geheel rijkelijk met pindakaas.

120 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 480 g Wokblokjes varken

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Duvelkesvlees op tafel.

  1. Doe azijn, ketjap en chilisaus in een kom. Meng alles goed door elkaar en voeg het vlees toe. Dek de kom af en laat het vlees ongeveer 12 uur marineren in de koelkast.
  2. Smelt een beetje boter in de pan. Snipper de uien en fruit ze in de pan. Haal het vlees uit de marinade en bewaar de saus apart. Doe het vlees in de pan en sudder het ongeveer een uur. Voeg na 15 minuten de marinadesaus toe.
  3. Snijd de champignons in schijfjes en voeg deze toe aan de pan. Voeg ook de sambal en nassigroenten toe en laat alles sudderen. Bind het geheel ten slotte met 1 a 2 eetlepels pindakaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Vlees