Pittige madras curry

Pittige madras curry

Smulweb imageSmulweb

Een pittige madras curry is een feest op tafel! Maak de pasta van geroosterde specerijen en kokos, en bak je vlees kort aan. Laat de aardappelen en groenten garen in de smaakvolle tomatensaus. Lekker met rijst en naan.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pittige madras curry op tafel.

  1. Vijzel of maal de eerste zes ingrediënten fijn. Voeg de volgende vier ingrediënten toe en roer alles tot een pasta.
  2. Bak voor een curry voor vier personen een à twee eetlepels van de pasta in wat olie tot de geuren vrijkomen.
  3. Voeg het vlees toe en laat even meebakken.
  4. Voeg hierna de aardappels toe en roerbak alles voor een paar minuten.
  5. Voeg de groenten toe en roerbak ook nog eens voor drie minuten.
  6. Voeg de kokosmelk en de tomatenblokjes toe aan de pan.
  7. Laat alles sudderen tot het geheel gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry