Tacos

Tacos

Smulweb imageSmulweb

Zin in taco's? Bak gehakt rul, voeg kruiden, paprika en kidneybonen toe. Maak de tacoschelpen warm en vul ze met sla, gehakt, tomaat, komkommer en rode ui. Strooi er geraspte kaas overheen en voeg de rest van de groenten toe. Buen provecho!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 135 g Tacoschelpen
  • 2 el Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tacos op tafel.

  1. Verwarm de oven volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de taco's en warm ze op.
  2. Bak het gehakt rul. Voeg de uien en de knoflook toe en laat meebakken tot ze glazig zijn.
  3. Voeg de kruiden en de paprika toe. Laat de kidneybonen uitlekken en warm ze mee op.
  4. Vermeng de maïzena met het water, voeg toe en roer goed door.
  5. Verwarm de tacoschelpen zoals op de verpakking staat.
  6. Doe wat sla en een schep van het gehaktmengsel in de taco en garneer met tomaat, komkommer, rode uiringen en tacosaus.
  7. Strooi er de geraspte kaas overheen en voeg de rest van de groenten toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Mexicaans