Gnocchi met gorgonzola en walnoten

Gnocchi met gorgonzola en walnoten

Smulweb imageSmulweb

Verrukkelijke gnocchi met gorgonzola en walnoten. Kook de gnocchi in zout water en voeg vervolgens een saus van room en gorgonzola toe. Breng op smaak met de walnoten. Serveer heet en geniet.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 80 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gnocchi met gorgonzola en walnoten op tafel.

  1. Zet alle spullen alvast goed klaar zodat je gemakkelijk aan de slag kunt.
  2. Kook de gnocchi in een grote pan water met een beetje zout.
  3. Verhit de room met de gorgonzola terwijl de gnocchi kookt. Voeg de walnoten toe zodra de saus klaar is.
  4. Giet de gnocchi af met een pan of vergiet.
  5. Doe vervolgens de gnocchi in een kom en schenk de saus over de gnocchi.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kaas