Geroosterde wintergroenten met verse worst

Geroosterde wintergroenten met verse worst

Smulweb imageSmulweb

Geroosterde wintergroenten met verse worst en grof volkorenbrood. Geroosterde spruitjes om met de stukken pastinaak, wortel en de preiringen. Strooi de oregano erover met wat zout en versgemalen zwarte peper. Lekker goed geroosterd en gaar.

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Pastinaak

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Geroosterde wintergroenten met verse worst op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 ˚C.
  2. Schep in een braadslede of ovenschaal de spruitjes om met de stukken pastinaak, wortel en de preiringen. Strooi de oregano erover met wat zout en versgemalen zwarte peper. Sprenkel de olijfolie erover en schep alles goed door.
  3. Snijd de verse worst in stukken van 2 cm dik en leg ze tussen de groenten.
  4. Schuif de braadslede in het midden van de oven en rooster de groenten en het vlees in 30-40 minuten mooi bruin en gaar. Schep alles tussendoor 2-3 keer om.
  5. Serveer met grof volkorenbrood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees