- 1500 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Rundvlees met courgette pompoen en aardappel op tafel.
- Ui en knoflook schillen en in stukjes snijden. Pompoen schillen, zaadlijst verwijderen en in blokjes snijden. Aardappel schillen en in blokjes snijden. Het wit van de courgette zoveel mogelijk afsnijden en in blokjes of reepjes snijden.
- De blokjes rundvlees met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. Olie in een braadpan verhitten en de blokjes aanbraden. Ui toevoegen en kort meebraden.
- Hittebron op de laagste stand zetten en knoflook, tomatenpuree en bouillon toevoegen. In ruim 2 uur of iets langer gaar stoven.
- Tien minuten voor het einde van de stooftijd, het stoofvocht iets inkoken en het bier, pompoen, aardappel en courgette erbij doen en verder stoven.
- Op smaak brengen met peper en zout.