Rundvlees met courgette pompoen en aardappel

Rundvlees met courgette pompoen en aardappel

Smulweb imageSmulweb

Rundvlees met courgette, pompoen en aardappel. Ideaal voor een gezellige familiediner. Eerst laat je het rundvlees aanbraden met ui, vervolgens voeg je de knoflook, tomatenpuree en bouillon toe en laat je het geheel gedurende 2 uur zachtjes stoven. Uiteindelijk voeg je pompoen, aardappel en courgette toe en laat je het verder stoven. Op smaak brengen met peper en zout en genieten maar.

45 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rundvlees met courgette pompoen en aardappel op tafel.

  1. Ui en knoflook schillen en in stukjes snijden. Pompoen schillen, zaadlijst verwijderen en in blokjes snijden. Aardappel schillen en in blokjes snijden. Het wit van de courgette zoveel mogelijk afsnijden en in blokjes of reepjes snijden.
  2. De blokjes rundvlees met weinig zout bestrooien en kort laten rusten. Olie in een braadpan verhitten en de blokjes aanbraden. Ui toevoegen en kort meebraden.
  3. Hittebron op de laagste stand zetten en knoflook, tomatenpuree en bouillon toevoegen. In ruim 2 uur of iets langer gaar stoven.
  4. Tien minuten voor het einde van de stooftijd, het stoofvocht iets inkoken en het bier, pompoen, aardappel en courgette erbij doen en verder stoven.
  5. Op smaak brengen met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Courgette Pompoen