Gehaktbrood met bloedworst en appel

Gehaktbrood met bloedworst en appel

Smulweb imageSmulweb

Een gehaktbrood met een bijzondere twist: bloedworst en appel in julienne strips. Het gehakt is goed op smaak gebracht met diverse kruiden. De gehaktcake is gebakken in de oven en heeft een krokante korst met een sappige binnenkant.

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Rommelkruid

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gehaktbrood met bloedworst en appel op tafel.

  1. Snijd bloedworst en appel in julienne strips.
  2. Meng alle ingrediënten goed door elkaar met het gehakt.
  3. Vet een cakeblik in en bekleed het met paneermeel.
  4. Doe het gehaktmengsel in de cakevorm en druk het goed aan.
  5. Bak de gehaktcake in een voorverwarmde oven op 175 graden gedurende 30 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Fruit Appel