- 200 g Macédoine de Légumes
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Huzarensalade op tafel.
- Was de aardappels en kook ze met schil in water met zout tot ze gaar zijn. Giet ze af en laat afkoelen.
- Snijd ondertussen alle bovenstaande ingrediënten en maak de saus door de mayonaise, mosterd en honing met elkaar te vermengen.
- Pel de aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Meng de aardappels met alle overige ingrediënten en roer tenslotte de saus erdoor. Zet een aantal uur in de koelkast om alle smaken goed met elkaar te laten vermengen.
- Het opmaken van de huzarenschotel: pak een grote serveerschaal en verdeel hier met de ijsschep bolletjes huzarensalade over. Leg daaromheen wat sla.
- Maak een sausje van mayonaise met koffiemelk (de mayonaise moet licht vloeibaar worden) en lepel dit voorzichtig over de bolletjes huzarensalade.
- Strooi een klein beetje paprikapoeder over de huzarenbolletjes en garneer de schotel verder met gevulde eieren, hamrolletjes met monchou, cherrytomaten, komkommer en radijsjes.