Ontbijtlunch eiertaart

Ontbijtlunch eiertaart

Smulweb imageSmulweb

Voor ontbijt of lunch kan deze eiertaart worden gemaakt. Voeg kleingesneden groenten toe aan het watermengsel van de eieren, doe het in een ovenschaal en na 20 minuten op 180 graden is de taart gaar. Eventueel kun je er ook spekreepjes of kipfilet aan toevoegen.

25 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 80 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ontbijtlunch eiertaart op tafel.

  1. Tik de eitjes in een grote schaal en voeg het water toe. Roer alles tot een gladde massa.
  2. Voeg alle kleingesneden groenten toe aan het mengsel.
  3. Doe het eimengsel in een ovenschaal en bak het ei-mengsel in 20 minuten op 180 graden gaar.
  4. Test met een satéprikker of het ei gaar is (steek de prikker in het ei, als er niets aan blijft plakken is het gaar).
  5. Voeg eventueel spekreepjes of verscheurd kipfilet toe aan het gerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Gevogelte Taart