Super lekkere snelle macaronischotel met gehakt

Super lekkere snelle macaronischotel met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een snelle en lekkere macaronischotel met gehakt, paprika, champignons, peterselie en een vleugje Maggi. Geserveerd met geraspte kaas.

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Super lekkere snelle macaronischotel met gehakt op tafel.

  1. Neem een pan met water en breng dit aan de kook met een vleugje zeezout. Doe de macaroni erbij en kook het gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Neem een hapjespan, doe er wat olijfolie in, doe de gesnipperde ui en de knoflook erin en fruit tot het glazig is. Voeg het gehakt toe en roerbak het totdat het er van roze is verkleurd naar bruin, dus gaar.
  3. Snipper de paprika's en snijd de champignons fijn. Voeg deze toe, voeg de peterselie toe, voeg het poeder uit het pakje mix toe en voeg dan 150 ml water toe. Roerbak totdat je een mooi mengsel krijgt.
  4. Giet de macaroni af, voeg bij in de hapjespan en meng door elkaar totdat je een mooie gekleurde hap hebt. Proef even of alles op smaak is.
  5. Voor mensen die van hartig houden kun je er wat maggi door doen, mensen die van zoet houden wat ketjap manis. Erg lekker.
  6. Verdeel op een diep bord en strooi er wat geraspte kaas over. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees