Romige zalm ragout

Romige zalm ragout

Smulweb imageSmulweb

Zacht gegaarde zalmfilet in bouillon, room, witte wijn, en dille. De romige zalm ragout serveer je in warme pasteitjes. Eet smakelijk!

25 min bereiden

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Pasteibakje
  • 2 tl Dille gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige zalm ragout op tafel.

  1. Kook de zalmfilet zachtjes in de bouillon in 10 minuten gaar.
  2. Neem de zalmfilet uit de bouillon. Schenk de bouillon door een zeef en meet 750 ml af. Laat de bouillon 10 minuten afkoelen.
  3. Verwarm de oven voor tot 180 ºC. Verwarm de pasteibakjes 10 minuten.
  4. Smelt in een pan met dikke bodem de boter. Bak de bloem 1 minuut mee. Voeg beetje bij beetje en al roerende met een garde de bouillon en de wijn toe. Roer tot een gladde, gebonden ragout.
  5. Voeg de zalmfilet in stukjes, de room, de dille en zout en peper naar smaak toe.
  6. Zet de pasteibakjes op 4 borden en schep er de zalmragout in.
  7. Serveer de pasteitjes met een frisse bladsalade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje