Geroosterde krieltjes met knoflook

Geroosterde krieltjes met knoflook

Smulweb imageSmulweb

De geuren van de knoflook en rozemarijn komen je tegemoet bij deze heerlijke geroosterde krieltjes uit de oven. Rijkelijk besprenkeld met olijfolie en met schilletje in de oven tot de krieltjes knapperig zijn, een perfect onmisbaar bijgerecht voor elk gerecht.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Geroosterde krieltjes met knoflook op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 175°C.
  2. Leg de krieltjes in een ovenschaal. Voeg naar smaak hele, ongepelde tenen knoflook toe. Rits de naaldjes van het takje rozemarijn en strooi ze over de krieltjes.
  3. Overgiet het geheel rijkelijk met goede olijfolie.
  4. Zet ovenschaal 45 min in een matig warme oven (175°C). Let op: baktijd is afhankelijk van grootte van krieltjes. Af en toe omscheppen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Krieltjes