Quinoa met garnalen tomaatjes en veel kruiden

Quinoa met garnalen tomaatjes en veel kruiden

Smulweb imageSmulweb

Quinoa met garnalen, verse tomaten, bosuitjes, rode peper en kruiden, overgoten met een dressing van olijfolie en citroen. De garnalen worden kort gebakken met knoflook en peper zodat ze lekker sappig blijven.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Jumbo Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Quinoa met garnalen tomaatjes en veel kruiden op tafel.

  1. Kook de quinoa volgens de bereidingswijze van de verpakking.
  2. Bak de garnalen, knoflook met een beetje peper en zout in een koekenpan met olie.
  3. Snijd de tomaatjes in plakjes, de bosuitjes in ringetjes, hak de verse kruiden fijn en snijd de rode peper in kleine stukjes.
  4. Maak een dressing van het sap van de halve citroen, met de olijfolie en wat peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden