Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Broccolipaprika wokovenschotel op tafel.
- Snijd de groenten en wok ze. Bak ze daarna af in de oven (200 graden)
- Garen de aardappelschijfjes en laat ze in een vergiet uitlekken.
- Bak de spekreepjes in een droge wok samen met de gesnipperde ui en knoflook.
- Voeg de broccoliroosjes en paprikareepjes toe en bak enkele minuten mee.
- Meng de tomatenpuree met de crème fraiche en verdun met een scheutje water. Voeg het mengsel toe aan het gerecht en roer goed door.
- Breng op smaak met peper en zout en doe het mengsel over in een ingevette, vuurvaste ovenschaal.
- Leg de aardappelschijfjes er bovenop en strooi de kaas eroverheen.
- Plaats de schaal in een voorverwarmde oven (200 graden) en laat het gerecht 25 á 30 minuten garen. Zorg dat de broccoli knapperig blijft.