Toast skagen

Toast skagen

Smulweb imageSmulweb

Feestelijk borrelbroodje op z’n Scandi’s. Toast Skagen is een mix van garnalen, mayo, crème fraiche, ui, dille, zout en peper. Belegd op toastjes van geroosterd brood en afgetopt met zalmeitjes, geprakte ei en verse dille.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g Kaviaar

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Toast skagen op tafel.

  1. Pel en snipper de ui en snijd de dille.
  2. Meng de garnalen met mayonaise, crème fraiche, ui, dille, zout en peper.
  3. Snijd het brood in plakken, besprenkel ze lichtjes met olie en rooster ze.
  4. Kook de eieren circa 8 minuten, laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
  5. Was de slasoorten.
  6. Prak de eieren en beleg het brood met sla en garnalensalade.
  7. Garneer het brood met het geprakte ei, zalmeitjes en een takje dille.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Salade Kruiden Garnalensalade