Mijn eigen sappige gehaktballen bomvol smaken

Mijn eigen sappige gehaktballen bomvol smaken

Smulweb imageSmulweb

Sappige gehaktballen bomvol smaak. Kneed het gehakt met diverse kruiden, ui en knoflook en voeg ei en paneermeel toe. Braad de balletjes goudbruin en serveer bij stamppotten, aardappelen, groenten of op brood. Voeg extra jus toe voor nog meer smaak.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mijn eigen sappige gehaktballen bomvol smaken op tafel.

  1. Kneed het gehakt en voeg de kruiden, ui en knoflook toe. Voeg paneermeel en ei toe en meng alles goed door elkaar.
  2. Draai 4 ballen van ongeveer 125 gram per stuk, of 5 ballen van 100 gram per persoon.
  3. Doe de boter en olijfolie in een pan en braad de balletjes rondom bruin in 20 minuten.
  4. Serveer bij stamppotten, aardappelen en groenten of op brood. Giet wat jus over de balletjes voor extra smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees