Tartaartje met champignons verpakt in bladerdeeg

Tartaartje met champignons verpakt in bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Een tartaartje met champignons verpakt in bladerdeeg met katenspek, geraspte kaas en Italiaanse kruiden. Bereid in ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 takjes Tijm (takje)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Tartaartje met champignons verpakt in bladerdeeg op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Ontdooi 4 velletjes bladerdeeg.
  3. Bak 125 gram champignons met 1 teentje knoflook tot de champignons zacht zijn.
  4. Omwikkel beide tartaartjes elk met 2 plakjes katenspek.
  5. Schep de champignons op een vel bladerdeeg.
  6. Leg daarop een tartaartje.
  7. Vouw het andere vel bladerdeeg erover en vouw het goed dicht.
  8. Strooi over beide pakketjes geraspte kaas en wat Italiaanse kruiden.
  9. Zet de tartaar pakketjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bakken Paddenstoelen Bladerdeeg Champignons