Scampis met knoflook uit de wok

Scampis met knoflook uit de wok

Smulweb imageSmulweb

Deze super snelle en lekkere scampi's met knoflook uit de wok zijn de perfecte maaltijd voor een doordeweekse dag. Pel en bak de sappige scampi's in wokolie met bloem kort en simpele. Voeg dan fijngesneden koriander, knoflook, citroensap en zout toe. Giet dit mengsel direct over de scampi's. Eenvoudig en verrukkelijk!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Scampis met knoflook uit de wok op tafel.

  1. Laat de scampi's ontdooien en pel ze.
  2. Dep de scampi's droog, wentel ze in wat bloem en bak ze 2 minuten in een hete wok met wokolie.
  3. Haal de scampi's uit de pan zonder de restanten wokolie.
  4. Hak de koriander en knoflook fijn en doe deze in de pan met het citroensap en wat zout.
  5. Haal de pan meteen van het vuur en giet het mengsel over de scampi's.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden