Penne met rundvleesragout

Penne met rundvleesragout

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Penne met rundvleesragout. Het rundvlees is zacht en heeft een volle smaak vanwege de toevoeging van kruiden, tomaten en bouillontablet. De saus is zo lekker dat je de penne er zeker doorheen wil roeren. De perfecte combinatie van comfortfood.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Penne met rundvleesragout op tafel.

  1. Verwarm de olie en fruit de ui circa 5 minuten op lage stand.
  2. Voeg het vlees toe en bak om en om bruin.
  3. Voeg laurier, kruiden, tomaten en bouillontablet toe en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat.
  4. Breng langzaam aan de kook en laat met het deksel op de pan in circa 2,5 uur op lage stand zachtjes koken.
  5. Breng de saus eventueel verder op smaak en roer de penne erdoor.
  6. Breng opnieuw aan de kook, controleer of er nog genoeg vocht in de pan zit en kook de pasta beetgaar.
  7. Voeg indien nodig nog wat runderbouillon toe.
  8. Voeg 1 minuut voor het einde van de kooktijd de doperwten toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta