Hutspot met spek en piccalilly

Hutspot met spek en piccalilly

Smulweb imageSmulweb

Hutspot met een twist! Stamp de aardappelen, wortelen en ui en voeg een flinke lepel piccalilly toe. En wat dacht je van uitgebakken spekjes? Serveer met de lekkere, ambachtelijke rookworst van Jumbo.

25 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Hutspot met spek en piccalilly op tafel.

  1. Snijd de wortelen in kleine stukjes. Pel en snijd de uien fijn. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze samen met de wortelen en ui en een beetje zout in ca. 25 minuten gaar.
  2. Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Bak de spekjes uit. Giet het aardappelmengsel af en stamp het fijn met de melk. Meng de spekjes en de piccalilly door de stamppot en maak deze op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel de stamppot over vier borden en leg de rookworst er in dikke schuingesneden plakken bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Vlees Sauzen Hutspot Speklap