- 560 g Hak taart & vlaaifruit kersen
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Hier kun je toch echt niet van afblijven monchoutaart met b op tafel.
- Haal de pakjes Monchou een paar uur voor het maken van de taart uit de koelkast.
- Snijd de cake in plakken (niet te dik) en bedek de bodem van de vorm met de plakken cake. Druk deze stevig tegen elkaar aan zodat er geen openingen zijn.
- Snijd de bananen in plakjes en leg deze op de cake bodem.
- Strooi de vanillesuiker over de bananen.
- Mix de Monchou met de basterdsuiker gedurende 5 minuten tot een glad mengsel.
- Klop de slagroom stijf met de slagroomversteviger.
- Spatel de slagroom voorzichtig door het Monchou mengsel.
- Verdeel het mengsel over de bodem en strijk het glad.
- Zet de taart in de koelkast en laat het liefst een flink aantal uren opstijven.
- Voeg daarna de vlaaivulling toe. Tip: Neem voor een minder hoge Monchou vulling 250 ml slagroom, 1 versteviger en wat minder suiker.