Vega bobotie met knolselderij

Vega bobotie met knolselderij

Smulweb imageSmulweb

Een verrassende vegetarische versie van de originele bobotie. Heerlijk met knapperige amandelen en geserveerd met rijst en raita.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Knolselderij
  • 100 ml Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Vega bobotie met knolselderij op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 160 gr. Vet de ovenschaal in.
  2. Fruit de ui glazig in de olijfolie en voeg de knolselderij toe. Bak ca. 5 minuten.
  3. Voeg het kruimig gehakt toe en bak nog 5 minuten.
  4. Voeg kerrie, rozijnen, paneermeel, abrikozenjam en suiker toe. Laat paar minuten bakken en voeg dan wijn en sinaasappelsap toe. Roer goed en doe het mengsel in de ovenschaal.
  5. Bak het geheel een half uur in de oven.
  6. Kluts de eieren met de melk en giet het mengsel over het mengsel in de ovenschaal.
  7. Bak nog 20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Knolselderij