Quiche spinazie feta

Quiche spinazie feta

Smulweb imageSmulweb

Met onze quiche spinazie feta waan je je helemaal in Frankrijk. Lekker als hoofdgerecht of uitgebreide lunch. Bladerdeeg, feta, eieren, Griekse yoghurt en verse spinazie zijn de ingrediënten van deze heerlijke en eenvoudig te bereiden quiche. Serveer met een frisse salade voor een perfecte lunch.

15 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Spinazie uit de diepvries
  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Quiche spinazie feta op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en laat het bladerdeeg ontdooien.
  2. Vet een ovenschaal in en bedek deze met het bladerdeeg. Leg 3 plakken kaas op de bodem van de schaal.
  3. Klop de eieren los met Griekse yoghurt, peper, zout en knoflook. Voeg peterselie en bieslook toe.
  4. Leg in lagen op de kaasbodem: feta blokjes, spinazie en ui snippers. Giet het ei-mengsel eroverheen en druk de ingrediënten eventueel een beetje aan zodat het gelijkmatig verdeeld is.
  5. Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak gedurende 50 minuten op 175 graden. Let op dat de bovenkant niet te donker wordt.
  6. Haal de schotel uit de oven en laat het 10 minuten afkoelen voordat je het serveert.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Hartige taart spinazie