Rode mulfilet met tomaten knoflook en balsamico uit de oven

Rode mulfilet met tomaten knoflook en balsamico uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Rode mulfilet met tomaten knoflook en balsamico uit de oven. Beleef een culinaire ervaring van de aroma’s door de tomaten, rode mul en kruiden te laten overheersen. Verras jezelf of vrienden met dit heerlijk gerecht met Mediterraanse touch.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 480 g Schelvisfilet

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Rode mulfilet met tomaten knoflook en balsamico uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Pel de knoflook en snijd deze in dunne plakjes.
  3. Was de tomaatjes en snijd deze eventueel door midden.
  4. Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en tijm.
  5. Bekleed de bakplaat met bakpapier en giet wat olie erop.
  6. Kruid de rode mulfilets aan beide zijden met peper en zout.
  7. Leg de vis op de bakplaat en bestrooi met tijm en rozemarijn. Leg de tomaatjes tussen de vis.
  8. Besprenkel de vis en de tomaatjes met wat olijfolie en balsamico-azijn.
  9. Zet de vis ongeveer 10 minuten in het midden van de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kruiden Sauzen