Malse stroganoff gehaktballen

Malse stroganoff gehaktballen

Smulweb imageSmulweb

Zin in een snack of bijgerecht? Probeer deze malse stroganoff gehaktballen! Lekker gekruid gehakt, gebakken tot ze lekker goudbruin zijn. Serveer als snack, bij hutspot of stamppot rauwe andijvie of als borrelhapje.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Malse stroganoff gehaktballen op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kom.
  2. Vorm het gehaktmengsel tot ballen
  3. maak de ballen zo groot of klein als gewenst.
  4. Verhit wat olie of boter in een koekenpan en bak de gehaktballen op middelhoog vuur gaar en goudbruin. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten, afhankelijk van de grootte van de ballen.
  5. Serveer de gehaktballen als snack, bij de hutspot of stamppot rauwe andijvie of als borrelhapje.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees