Super lekkere provencaalse runderstoofschotel

Super lekkere provencaalse runderstoofschotel

Smulweb imageSmulweb

Deze super lekkere Provençaalse runderstoofschotel is boterzacht en heeft ingetrokken smaken. Ideaal om te bereiden in de slowcooker of stoofpan. Serveer de stoof in een bord of kom met de saus en geniet ervan. Vergeet niet de saus niet weg te gooien, het is namelijk ook heerlijk.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Super lekkere provencaalse runderstoofschotel op tafel.

  1. Snijd het rundvlees in blokjes op kamertemperatuur en alle groenten in blokjes of halve ringen (champignons heel laten). Neem een slowcooker of stoofpan met deksel en voeg boter en olijfolie toe.
  2. Roerbak de blokjes vlees aan alle kanten bruin. Voeg peper, zout en piment toe. Voeg groente toe en blus af met warme bouillon totdat het net onderstaat. Laat het geheel sudderen en voeg kruiden, champignons, ketjap, tomatenpuree en witte wijnazijn toe.
  3. Laat het geheel 3 uur op laag vuur pruttelen totdat het vlees boterzacht is en de smaken zijn ingetrokken.
  4. Schep de stoof in een bord of kom, serveer met de saus en geniet ervan! Vergeet niet om de saus niet weg te gooien, het is namelijk ook heerlijk.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden