Monchou taart

Monchou taart

Smulweb imageSmulweb

Deze Monchou taart laat je pas echt lekker genieten! Na het malen van de biscuits meng je ze met boter op de bodem van een ingevette springvorm. Vervolgens mix je suiker en Monchou tot laatste zacht is en voeg je stijfgeklopte slagroom toe. Op de bodem strijken en laten stijven in de koelkast. Garneer met aardbeien en wat vlaaivulling of aardbeienjam, en smullen maar!

15 min bereiden

dessert

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 860 g Hak taart & vlaaifruit kersen

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Monchou taart op tafel.

  1. Maal de biscuits fijn met een deegroller.
  2. Smelt de boter en roer de biscuits erdoorheen. Duw dit mengsel op de bodem van de ingevette springvorm met een lepel.
  3. Mix de suiker en Monchou door elkaar tot de Monchou zacht is.
  4. Klop de slagroom stijf en roer het door het Monchoumengsel.
  5. Druk het mengsel voorzichtig op de bodem en laat het in de koelkast minstens 30 minuten opstijven.
  6. Strijk vlak voor het opdienen de vlaaivulling over de taart OF doe er wat aardbeienjam op en leg er gesneden aardbeien op.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Bakken Taart