Linzen taco

Linzen taco

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarische variant op de alom bekende taco! Linzen als basis met pico de gallo, kruiden en knoflook. Gegarneerd met koriander, want dat hoort er nou eenmaal bij. Perfect voor meatless monday!

10 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado
  • 125 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Linzen taco op tafel.

  1. Snijd 1 ui en 1 tomaat in kleine blokjes en meng met wat limoensap en zout (en koriander naar wens) voor de pico de gallo.
  2. Snijd 2 uien en fruit deze in een eetlepel olie. Voeg fijngesneden knoflook toe en fruit kort mee.
  3. Meng de kruiden naar eigen wens en voeg deze bij de ui en knoflook. Voeg het blik linzen toe en roer alles goed door.
  4. Voeg een kwart kopje water toe en laat het geheel enkele minuten doorkoken tot het is ingedikt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Mexicaans Linzen