Malse italiaanse varkenshaas tonnato

Malse italiaanse varkenshaas tonnato

Smulweb imageSmulweb

Malse Italiaanse varkenshaas tonnato. Varkenshaasjes uit de oven, lauwwarm in dunne plakjes gesneden. Tonnato-saus van tonijn, ansjovis, mayonaise en limoenrasp met kappertjes en bosuitjes. Garneer en dip.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Malse italiaanse varkenshaas tonnato op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Braad de varkenshaasjes rondom bruin en bestrooi ze met zout en peper. Plaats ze in de oven tot ze een kerntemperatuur hebben van 58 graden (ongeveer 15 minuten).
  3. Laat ze afkoelen totdat ze nog lauwwarm zijn en snijd in hele dunne plakjes.
  4. Meng de tonijn, ansjovis, mayonaise, limoenrasp en creme fraiche met de staafmixer. Breng dit op smaak met zout, peper en eventueel nog wat limoenrasp. Voeg kappertjes en bosui toe, maar houd een beetje apart voor de garnering.
  5. Verdeel de varkenshaas over 4 bordjes. Verdeel de tonijnmayonaise eroverheen. Garneer met kappertjes en bosui.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees