Gebakken kabeljauw met dille saus

Gebakken kabeljauw met dille saus

Smulweb imageSmulweb

Kabeljauw, gepaneerd en gebakken in de boter. Geserveerd met een heerlijke dille saus overgoten met citroensap en een vleugje peper. Geniet van de smaak van deze gebakken kabeljauw met dille saus!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 28.6 g Peper roomsaus

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gebakken kabeljauw met dille saus op tafel.

  1. Snijd de vis in 4 gelijke stukken en dep ze droog. Wentel ze daarna door de bloem, het eimengsel en tenslotte het paneermeel.
  2. Bak de vis in de boter aan beide kanten gedurende 4 minuten per kant.
  3. Maak intussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg citroensap, peper en dille toe en warm langzaam op (niet koken).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen