Verse worst met aardappelpuree en groene asperges

Verse worst met aardappelpuree en groene asperges

Smulweb imageSmulweb

Smakelijke, verse worst met aardappelpuree en gestoomde groene asperges. Bak de worst in een koekenpan met het ware aroma van de worst. Breng deze heerlijke pittige smaak in balans met gestoomde groene asperges en aardappelpuree, geserveerd met verse zelfgemaakte saus.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 40 g Saus voor asperges
  • 2 Aardappelpuree à la minute naturel

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Verse worst met aardappelpuree en groene asperges op tafel.

  1. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de worstjes in 3 minuten rondom bruin. Laat op laag vuur nog 12 minuten zachtjes bakken.
  2. Kook de asperges 5 minuten in water. Voeg eventueel zout naar smaak toe.
  3. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de rest van de boter erdoor.
  4. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de worstjes met de puree, asperges en saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Asperges Groene asperges