Vis - thaise viskoekjes

Vis - thaise viskoekjes

Smulweb imageSmulweb

De aromatische smaak van deze Thaise viskoekjes maakt indruk op iedereen! Geserveerd met een pittige komkommerdip en het sap van limoen. Zeker weten een succesgerecht op elk feestje.

25 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Vis - thaise viskoekjes op tafel.

  1. Snijd de vis en kip in stukken en doe in de keukenmachine.
  2. Voeg het ei, de maizena en boemboe toe. Rasp de groene schil van de limoen erboven, bewaar de limoen. Pureer 1 minuut.
  3. Vorm met vochtige handen balletjes ter grootte van een golfbal en druk ze plat. Laat minimaal 10 minuten opstijven in de koelkast.
  4. Pers de limoen uit. Snijd de komkommer in heel kleine blokjes en meng met de ui en chilisaus. Breng op smaak met limoensap.
  5. Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes rondom ca. 6-8 minuten.
  6. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met de dip.
eet smakelijk