- 12.5 g Bieslook vers
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkenshaas gevuld met kruidenkaas verpakt in courgette op tafel.
- Snijd de varkenshaasjes over de lengte 2cm diep in zodat je ze kan vullen. Zorg dat de uiteinden dicht blijven! Bestrooi de haasjes rondom met zout en peper.
- Meng de kruiden, kaas en mosterd in de keukenmachine tot een pasta.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de courgette in de lengte door en schaaf er dunne plakken van met de kaasschaaf.
- Leg de varkenshaasjes met de inkeping naar boven tegen elkaar aan in een braadslee en vul ze met de kruidenpasta.
- Vouw nu de plakken courgette om de varkenshaas heen en zorg ervoor dat de uiteinden steeds onder het vlees gevouwen zitten zodat alles goed op zijn plaats blijft.
- Bak de haasjes in circa 30 minuten bruin en gaar.
- Laat afgedekt nog 5 minuten rusten en snijd de haasjes dan in dikke plakken.