Varkenshaas gevuld met kruidenkaas verpakt in courgette

Varkenshaas gevuld met kruidenkaas verpakt in courgette

Smulweb imageSmulweb

Varkenshaasjes gevuld met kruidenkaas omwikkeld met courgette. Een heerlijk recept waar de smaken perfect samen komen. De varkenshaasjes worden sappig en mals in de oven bereid terwijl de courgette een heerlijke knapperige bite aan het gerecht geeft.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 12.5 g Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkenshaas gevuld met kruidenkaas verpakt in courgette op tafel.

  1. Snijd de varkenshaasjes over de lengte 2cm diep in zodat je ze kan vullen. Zorg dat de uiteinden dicht blijven! Bestrooi de haasjes rondom met zout en peper.
  2. Meng de kruiden, kaas en mosterd in de keukenmachine tot een pasta.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de courgette in de lengte door en schaaf er dunne plakken van met de kaasschaaf.
  4. Leg de varkenshaasjes met de inkeping naar boven tegen elkaar aan in een braadslee en vul ze met de kruidenpasta.
  5. Vouw nu de plakken courgette om de varkenshaas heen en zorg ervoor dat de uiteinden steeds onder het vlees gevouwen zitten zodat alles goed op zijn plaats blijft.
  6. Bak de haasjes in circa 30 minuten bruin en gaar.
  7. Laat afgedekt nog 5 minuten rusten en snijd de haasjes dan in dikke plakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas Groente Courgette