Aardappel rosti

Aardappel rosti

Smulweb imageSmulweb

Met deze aardappel rosti's heb je een heerlijke bijgerecht. Rasp de aardappelen, voeg de peterselie toe samen met ei en breng op smaak met peper en zout. Bak tot de rosti goudbruin zijn. Perfect voor een avondmaal!

15 min bereiden

bijgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Aardappel rosti op tafel.

  1. Snijd de peterselie en gooi het in een grote mengkom.
  2. Rasp de aardappelen (gebruik hiervoor de grootste opening van de rasp).
  3. Knijp het overtollige sap uit de aardappelen en voeg ze toe aan de peterselie.
  4. Voeg het ei toe aan het mengsel.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Meng alles goed door elkaar.
  7. Neem een pan en giet er wat olijfolie in.
  8. Verwarm de pan en neem een lepel vol van het aardappelmengsel en vorm er een burger van in de pan.
  9. Bak de aardappelburgers tot ze goudbruin zijn en draai ze vervolgens om.
  10. Herhaal dit proces tot het volledige mengsel op is.
  11. En klaar!!
eet smakelijk