Quiche kip en paprika

Quiche kip en paprika

Smulweb imageSmulweb

Quiche kip en paprika in bladerdeeg bakken tot-ie goudbruin is, in combinatie met een goed gevulde salade. Snijd de paprika, ui, knoflook en kipfilet in reepjes en bak deze tot de kip gaar is. Een mix van kerriepoeder en kruiden zorgt voor extra smaak. Voeg aan de taart eventueel kaas toe. Eet smakelijk!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Quiche kip en paprika op tafel.

  1. Snijd de paprika, ui, knoflook en kipfilet in reepjes.
  2. Bak alles tot de kip gaar is. Voeg kerriepoeder toe.
  3. Doe 4 plakjes bladerdeeg in een taartvorm en doe de kipmix erbij. Klop de 2 eieren erdoorheen.
  4. Snijd het 5e plakje bladerdeeg in reepjes en leg het over de taart. Bestrooi met peper, zout en paprikapoeder. Voeg eventueel kaas toe.
  5. Zet de taart 35 minuten in de oven op 160 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Gevogelte Groente Paprika