Couscous ras el hanout

Couscous ras el hanout

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke couscous met gehakt op smaak gebracht met Ras el Hanout. Combineer met een beetje roerbak mix en rozijnen voor een volwaardige maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 5 tl Ras el Hanout

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Couscous ras el hanout op tafel.

  1. Verhit de koekenpan met 1 eetlepel olijfolie.
  2. Rul het gehakt in de koekenpan samen met 3 theelepels Ras el Hanout.
  3. Voeg na ongeveer 5 minuten de roerbak mix toe aan het gehakt.
  4. Breng ondertussen 480 ml water aan de kook in een pan. Als het water kookt, haal de pan van het vuur.
  5. Doe de 500 gram couscous en de rozijnen in het kokende water.
  6. Wacht totdat de couscous al het water heeft opgenomen.
  7. Voeg de couscous toe aan het gehakt en de groenten.
  8. Voeg hieraan nog 1 à 2 theelepels Ras el Hanout toe om het op smaak te brengen.
  9. Voeg eventueel nog wat zout of extra Ras el Hanout toe om het pittig te maken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden