Saltimbocca van varkenshaas met gnocchi

Saltimbocca van varkenshaas met gnocchi

Smulweb imageSmulweb

Een Italiaanse klassieker die iedereen kent is saltimbocca! Dit keer met varkenshaas, gorgonzolasaus en een goede portie gnocchi. Het beste van Italië op je bord!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 12 Salieblad

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Saltimbocca van varkenshaas met gnocchi op tafel.

  1. Halveer beide varkenshaasjes en sla ze plat. Leg op ieder lapje varkenshaas een plakje rauwe ham en 3 salieblaadjes. Rol het geheel op en zet vast met een prikker of slagerstouw.
  2. Verwarm de slagroom en laat hierin de gorgonzola smelten tot deze in de slagroom opgenomen is.
  3. Kook de gnocchi gaar volgens de beschrijving op de verpakking.
  4. Bak de saltimbocca rondom bruin en gaar in ongeveer 10 minuten. Géén zout gebruiken want rauwe ham is zout genoeg.
  5. Serveer met de gnocchi en de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Pasta