Warme camembert met veenbessen

Warme camembert met veenbessen

Smulweb imageSmulweb

Wauw! Dit recept is echt genieten. In combinatie met de warme en zachte camembert met een heerlijke rokerige smaak, is de veenbessenpuree de kers op de taart. Perfect om te delen, gewoon de hoed eraf en smullen maar!

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 ml Calvados
  • 300 g Gedroogde cranberry's

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Warme camembert met veenbessen op tafel.

  1. Zet de hele camembert zonder deksel van de doos een zevental minuten in een rookdoos met rookpoeder, of warm in een gesloten doos langzaam op aan de rand van de grill van uitdovend haardvuur of barbecue. Parfumeer het smeulende vuur indien gewenst met rozemarijn, tijm en/of jeneverbes.
  2. Kook de veenbessen tot puree in een pan met suiker, steranijs, kaneel en calvados.
  3. Verwijder de hoed van de camembert aan tafel en lepel de zachte kaas uit.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Fruit Bessen