Lemongrass chili noedels met vis en spinazie met gebakken ui

Lemongrass chili noedels met vis en spinazie met gebakken ui

Smulweb imageSmulweb

Lekker, licht en snel. Deze noedels zijn doordrenkt met Thaise aroma's van citroengras en chili, gecombineerd met vis en spinazie, en getopt met knapperige gebakken ui. Een smaakvolle keuze voor de hele familie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Lemongrass chili noedels met vis en spinazie met gebakken ui op tafel.

  1. Kook noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze koud en laat uitlekken.
  2. Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe. Bak de lente-uitjes en de vis voorzichtig in 5 minuten
  3. keer ze af en toe. Voeg 8 eetlepels woksaus en de noedels toe en roerbak 2 minuten.
  4. Verhit een wok op hoog vuur, voeg een scheutje wokolie toe. Wok de goed uitgelekte spinazie met 2 eetlepels woksaus ca. 4 minuten. Meng er op het laatste moment de gebakken uitjes door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Groente Spinazie Ui