Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Zoete soja-varkenshaas met paprika en boontjes op tafel.
- Snijd het vlees in stukjes. Meng ze met de marinade en laat ze minimaal 3 minuten staan.
- Maak de boontjes schoon en verwijder de uiteinden. Was en snijd de paprika in stukjes.
- Kook de boontjes in ruim kokend water (met wat zout of ketjap) in 5 minuten gaar. Giet de boontjes af en laat ze uitlekken. Kook ondertussen ook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en wok hierin de stukjes vlees 4 minuten.
- Voeg daarna de paprika en boontjes toe en wok nog 3 minuten mee.
- Meng 10 eetlepels woksaus door het mengsel en wok alles nog een minuut.
- Schep de zoete soja-varkenshaas met paprika en boontjes op 4 borden en serveer met de gekookte rijst.