Jeroen kool zn spaghetti aoli met verse tonijn

Jeroen kool zn spaghetti aoli met verse tonijn

Smulweb imageSmulweb

Verse tonijn in combinatie met spaghetti in aioli saus met knoflook, Spaanse peper en peterselie. De gegrilde tonijn smaakt perfect bij de spaghetti in deze heerlijke combinatie. Een eenvoudig en snel te bereiden recept.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

  • 1 tl Peterselie gedroogd
  • 640 g Tonijnmoot in blik

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Jeroen kool zn spaghetti aoli met verse tonijn op tafel.

  1. Kook de spaghetti gaar in een pan met water.
  2. Verhit in een wok een goede laag olie en voeg gehakte knoflook, peper en peterselie toe. Fruit de knoflook in de olie, maar zorg dat deze niet verbrandt.
  3. Voeg vervolgens de Spaanse peper en de peterselie toe.
  4. Verhit ondertussen een grillpan op het vuur.
  5. Smeer de tonijn in met wat van de saus die in de wok zit en bak de tonijn kort, hij mag roze/rood vanbinnen zijn.
  6. Voeg dan de spaghetti toe aan de aioli saus zodat het intrekt en warm wordt.
  7. Serveer de spaghetti met de moot tonijn.
  8. Strooi Parmezaanse kaas naar smaak over de spaghetti.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta