Paastaart

Paastaart

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke paastaart met citroen en mascarpone is de perfecte manier om jouw paasbrunch of diner feestelijk mee af te sluiten! Gemaakt van fijngemalen biscuits en mascarpone, yoghurt en honing. Versier met paaseitjes voor een vrolijk effect.

120 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Paaseitjes

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Paastaart op tafel.

  1. Maal de biscuits fijn in een keukenmachine en giet de gesmolten boter erbij tot alles goed is vermengd.
  2. Bekleed de springvorm met vershoudfolie en druk het biscuitmengsel goed aan op de bodem. Laat opstijven in de koelkast.
  3. Week de gelatine circa 5 minuten in koud water. Verwarm het citroensap en roer de uitgeknepen gelatine erdoor tot deze is opgelost. Laat niet koken.
  4. Klop de mascarpone met de yoghurt en honing door elkaar en klop het gelatinemengsel er goed en gelijkmatig doorheen.
  5. Giet het mengsel in de springvorm en schud even zodat grote luchtbellen verdwijnen.
  6. Laat de taart afgedekt in de koelkast minimaal 3 uur opstijven.
  7. Neem de taart uit de vorm en decoreer met paaseitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Paastaart