Hongaarse goulash

Hongaarse goulash

Smulweb imageSmulweb

Laat je verrassen door deze Hongaarse Goulash. Malse runderlappen, paprika, ui en pittige peper gaan in een stoofpot met bouillon en tomatenpuree. Minstens 1,5 uur geduldig laten garen dus. En dan… smullen maar!

10 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hongaarse goulash op tafel.

  1. Bak het vlees aan in ruime boter en schep het uit de pan.
  2. Voeg weer wat boter toe aan de pan en fruit hierin de gesnipperde uien, de gesneden paprika, de fijngehakte knoflook en rode peper.
  3. Bak de tomatenpuree in wat olijfolie of boter om de zure smaak wat te dempen en de puree iets te laten garen.
  4. Voeg de bouillon, de tomatenpuree en het vlees bij de groenten. Zet op een laag pitje en laat minstens 1,5 uur garen.
  5. Verhoog de warmtebron en laat indampen.
  6. Maak eventueel een papje met bloem om het geheel te binden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje