Krokante kipsticks

Krokante kipsticks

Smulweb imageSmulweb

Krokante kipsticks, eventueel lekker met mayonaise, currysaus en een salade. Geserveerd als onderdeel van een lunch of als diner.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Krokante kipsticks op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in repen van 2 centimeter. Bestrooi ze met zout en peper.
  2. Klop de eieren in een diep bord los met de melk. Doe in een ander bord de bloem en in het derde bord het paneermeel samen met de Parmezaanse kaas.
  3. Wentel de kiprepen eerst door de bloem, dan door het ei en als laatste door het paneermeel.
  4. Verwarm de boter en olie in een koekenpan en bak de kipsticks in circa 5 minuten goudbruin.
  5. Serveer direct. Lekker met currysaus en een salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Kruiden Ei Zuivel